Laboration!

I onsdags gjorde vi en laboration som handlade om hur te svalnar av i olika sorts muggar. Det är egentligen en redovsiningsuppgift i matten men vi slår två flugor i en smäll och inkluderar den i projektarbetet. Te svalnar tydligen inte av något vidare snabbt och laborationen tog ca 3 timmar. Hur det gick kommer i ett senare inlägg :)

Projektrapport

Vi håller just nu på att sammanställa projektrapporten om vårt projektarbete. Eftersom vi blev klara med själva resultatet i projektarbetet så tidigt har vi tagit det ganska lugnt med rapporten men nu är vi igång på allvar och skrivit reseskildring för alla dagar. Vi har även gjort en budget på hur mycket vi lagt ut för oss fyra. Sammanlagt blev det ca 35 000 kronor, det kan låta väldigt mycket men då ska man tänka på att alla kläder är inräknade och de använder vi ju även här hemma också. Dessutom är resultaten från resan sammanställda och labrapporten från labben vi gjorde klar.

Nu ska vi börja skriva inledning, slutsats och sammanställning av intervjun med Rune. En hel del har vi kvar men vi känner att vi har tid på oss, rapporten ska vara inne i maj. Vi kommer efter hand som rapporten skrivs informera vad vi har gjort och även kanske visa vad vi gjort.

Vi bjuder också på en underbar bild från Calle!























RSS 2.0